huisboomfeest nieuws en vooruitblik op 2010:
De Semiotische Observaties van 2009 staan er alle tien op, lees ze via deze link.
Dit jaar was er weer een ruime keuze mogelijk uit goed geschreven observaties. Volgend voorjaar gaan we weer op pad met de studenten uit studiejaar 2009-2010 en het beloofd deze keer een hele grote groep te worden. Er schreven zich deze herfst wel tachtig studenten in. Maar de wijk is groot genoeg en we zijn nieuwsgierig wat hen opvalt in uw wijk.

De laatste ronde kerstversiering. Nathan de Groot gaat in 2009 de kerstversiering vastleggen in dit gebied. Hij zal in december in de schemering of als het al donker is met statief erop uit trekken. Ook uw eigen opnames zijn welkom, want hij kan nooit overal zijn. Maar wilt u graag een opname van de kerstversiering en hebt u zelf geen goede camera? Neem dan contact op.

Het project huisboomfeest wordt in juni 2010 afgesloten met een wandeldag met gids. Wie of wat de gids is, daar wordt nu aan gewerkt. We hopen er in de volgende wijkkrant meer over te kunnen vertellen. Hebt u ideeŽn voor een mooie wandeling? Neem contact op met wapke@huisboomfeest.nl of 06 22785203


Wapke Feenstra, 01-12-2009



vorige pagina
overzicht berichten