Klik op help voor uitleg over het gebruik van deze website.

Het kunstproject 'huisboomfeest' is in 2004 speciaal voor het Piushavengebied gemaakt en wil de cyclische tijd in het Piushavengebied belichten tot en met 2010. Dat wil zeggen dat in de vijf woonwijken dat wat herhaald opdoemt in het straatbeeld met foto's en projecten in beeld wordt gebracht. Want wie laat er sporen achter in het straatbeeld? Wat zie je waar en wanneer? Wat komt terug? Doe mee en vul de website aan met foto's en sprokkels.

Foto's van het leven in de straat kunt u digitaal insturen naar fotos@huisboomfeest.nl of breng een afdruk langs bij het buurthuis.

Sprokkels kunt u verzamelen en inleveren. Sprokkels zijn in dit geval bladeren, vruchten, takjes en ander boomafval. Bestel Sprokkelzakjes bij sprokkel@huisboomfeest.nl.
Deze website wordt regelmatig aangevuld met nieuwe onderdelen. Wilt u meer weten? Mail naar wapke@huisboomfeest.nl.

Op de pagina’s in het archief krijgt u toegang tot allerlei correspondentie, ideeën en vervolgtrajecten die vanuit het kunstproject ‘huisboomfeest’ zijn gecommuniceerd aan bewoners en betrokkenen. Deze zijn geordend op datum.

 
 
Laatste Nieuws

Boek HUISBOOMFEEST voor iedereen die meedeed
Het boek is uitgekomen op 6 juni en het komt in de boekhandel voor 14.00 euro via uitgever Jap Sam Books. www.japsambooks.nl
MAAR iedereen die meedeed aan huisboomfeest kan een gratis exemplaar...

 
 

correspondentie/archief
naar overzicht berichten